A Panoráma Ablakgyártó Kft.

/ Rólunk

Magas minőségű ablakok és ajtók Magyarországról.
A panoráma nyílászárók magas minőségűek és innovatívak, folyamatos gyártástechnológiai fejlesztéssel és egyedi tervezéssel készülnek. A nyílászáró teljes munkafolyamata az igény felméréstől, a beszerelésen át az átadásig egy kézben van, ezáltal biztosítva önnek a nagyobb komfortot. Kiskunhalasi telephelyünkön 2017-ben és 2019-ben vásárolt új gépsorainkkal és gyártott nyílászáróink ellenőrzésével, garantáljuk azok minőségét, tartósságát. Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte az egyik piacvezető, Schüco német gyártmányú porfilrendszerek, szerződött partnereként lehetünk itthon jelen és folyamatosan megújuló kínálattal gyárthatjuk nyílászáróink a lakosság és építőipari számára egyaránt.

/ Fejlesztéseink

A termékeinket, azok szerkezeti részeit, kiegészítőit a piaci elvárásoknak megfelelően, illetve az elvárásokat megelőzve folyamatosan fejlesztjük, ezt tükrözi a legújabb profilrendszerek alkalmazása, új gyártógépek, berendezések, szerszámok bevezetése.

/ CE konformitás

A CE jelöléssel a gyártó vagy az EU-importőr jelzi, hogy a termék megfelel a vonatkozó követelményeknek. A jelölés „a termékek szabad mozgását” jelzi az európai piacon, ezért egyszersmind egy forgalomba hozatali engedély is. Nyílászáróink átadásakor mellékeljük a CE jelölést tartalmazó Teljesítménynyiltakozatunk.
Image

/ Partnereink

Legfontosabb beszállítóink és kiemelkedő partnereink

Schüco
Gealan
Roto
Somfy
GU
Schlotterer
Image
6400 Kiskunhalas, Füzes puszta 42.

Nemes Attila / értékesítés

info@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16

Nagy-Sarkadi Árpád / beszerzés

beszerzes@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16