Műanyag-alumínium ablakok

A műanyag ablakok minden előnyét ismerve, egyre nagyobb az alumínium borítással rendelkező ablakok térnyerése, érthető hiszen nem csak a szín és felületválaszték lehetősége nő nagy mértékben, hanem a fémes külső jelleg biztosításával a minimalista és modern stílusú házakba is könnyen integrálhatóak ablakaink.
Fontos szempont a mai modern kültéri alumínium árnyékolóinkkkal (zsaluzia, redőny, pergola) lehetőség nyílik a tökéletes színharmónia kialakítására.

Hőszigetelése kiemelkedő, időjárással szemben történő magas szintű ellenállása miatt pedig, alacsony fokú karbantartást igényel, mely a ma genereciójának elsődleges szempontjai közt szerepel. Minden ablakot egyedileg tervezve, méretekre gyártunk kiskunhalasi gyártóüzemünkben, melyet folyamatosan fejlesztünk. Követjük az új európai trendeket, technológiákat, valamint innovatív gondolkodásmódunk nem csak a gyártott ablakra korlátozódik, hanem a hozzákapcsolódó szolgáltatások minőségére is.
Az új ablakgeneráció
Az egymáshoz illeszkedô, kevesebb számú építôelem által az építészek és homlokzattervezôk számára csökken az eddigi összetettség.
A SCHÜCO AWS ablak kivitelezhetô WK 3  kategóriáig betörésgátló (EN 1627 szerint), és akadálymentes formában is (DIN 18024 ésDIN 18025).
Schüco AWS ablak
Az AWS (Aluminium Window System), a SCHÜCO új ablakgenerációja az építészeti
és formatervezési szempontokat a funkcióból fakadó elônyökkel köti össze. Amagas hôszigetelési érték és a kis beépítési mélység az építészek és a homlokzattervezôk számára széles tervezési szabadságot nyújt.
Katalógusok
A keskeny látszó szélesség lehetôvé teszi az üveg nagy arányú alkalmazását, így a homlokzat rendkívül elegáns megjelenésû. Az ergonómiailag megformált kilincsek  egységes termékcsaládot alkotnak, mellyel a SCHÜCO 2006-ban elnyerte az Industrie Forums Hannover iF-díját. A rejtett vasalatok kézi vagy automatikus mûködtetéssel, kapcsolóval, illetve központi épületvezérléssel irányíthatóak. Az eredmény: optikailag és mûszakilag egységes kapcsolat az ablakok, ajtók és függönyfalak között.
Energia hatékonyság
Termékeink gyártásánál kiemelkedően fontosnak tartjuk az energetikai megfelelőség szempontjainak betartását.
Schüco alumínium ablakrendszerek SimplySmart technológiával
Nem találja amit keres? Ne aggódjon, kérjük hívja központi telefonszámunk:
Image
6400 Kiskunhalas, Füzes puszta 42.

Nemes Attila / értékesítés

info@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16

Nagy-Sarkadi Árpád / beszerzés

beszerzes@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16