Széles ablak

LivingSlide emelő-toló ajtó

A mai modern építészet egyre nagyobb kihívások elé állít minket, erre ad választ a LivingSlide rendszer, mely a Schüco által 2020-ban bevezetett legkifejletteb emelő-toló termékcsaládja.

Megnövekedett az igény minél nagyobb terek kialakítására, azok közvetlen kapcsolatára a természettel, ezáltal a falakat üvegek váltják fel, így kitágul a térérzetünk, mely érzetet növeli a padlósíkig süllyeszthető akadálymentes küszöb.

A LivingSlide ötvözi a könnyű működtetést a dizájnnal, a nagy mozgatható felületeket a kiváló hőszigeteléssel és az új "panorama design" karcsúsított keretek által biztosított nagyobb fokú kilátást, mindezt a hasonló rendszerekkel összehasonlítva költséghatékonyan.

Az innovatív, három különböző síkban elhelyezett csúszótömítés garantálja a maximális szél- és csapóeső elleni védelmet, valamint a megfelelő hanggátlást. Ezenfelül a minőségi német HAUTAU zár- és vasalatrendszer is eleget tesz betörésgátlás tekintetében a magas szintű elvárásoknak.

Az ön választása szerint, az ajtó gyártható műanyag vagy műanyag-alumínium kivitelben is.

Üvegezés
A széles beépítési mélység és akár 52 mm vastag három rétegű üvegezés alkalmazásával kiváló - akár passzívház szintű- hőszigetelés érhető el.
Üvegezési mélység
Max. 52 mm
Track gauge
1,435 mm (4 ft 8 1⁄2 in)
Image
Image
Image
6400 Kiskunhalas, Füzes puszta 42.

Nemes Attila / értékesítés

info@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16

Nagy-Sarkadi Árpád / beszerzés

beszerzes@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16