Modern hő-és fényszabályzás

Zsaluzia (Raffstore)

A zsaluzia a modern árnyékolástechnikai rendszerek egyik legsokoldalúbb típusa, élleterekben a legkomfortosabb árnyékolási mód. Alkalmazásával a fény irányítható, a lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozható a beáramló fény mennyisége és egyúttal a belátás ellen is tökéletes megoldás.                                                                                                    
A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül, gyorsan felmelegítik a belső tereket, a zsaluzia ezeket hatékonyan visszaveri és a lamellák mögött keletkező légáramlat hűti az árnyékolandó felületet.                                                                                                    
Nagyobb épületek esetén, vezérelt megoldásokkal, jelentősen csökkentik a hűtési költségeket.
Megjelenése, szín és felületválasztéka teszi lehetővé a modern és minimalista sítulusú épületekbe történő könnyű integrálhatóságát.
Image

Redőny

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozható az árnyékolt épületbe jutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Nemcsak a fényviszonyok beállítására
használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Alkalmazásukkal lényegesen csökkenthető az épület fűtési és hűtési energiafelhasználása. Gazdasági hasznuk mellett fontos kiemelni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik a nyílászárókat.
Image
Image
6400 Kiskunhalas, Füzes puszta 42.

Nemes Attila / értékesítés

info@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16

Nagy-Sarkadi Árpád / beszerzés

beszerzes@panoramakft.hu
+36 70 770 19 16